top of page
logotipo_accion_2_negro_invertido.jpg

La Plataforma per a la Internacionalització té com a objectiu impulsar l'accés de la producció cultural i creativa de la Comunitat Valenciana als mercats internacionals, a través d'eines com a diagnòstics de competitivitat internacional, sessions individualitzades de tutorització o accions de formació i networking. Més informació: www.cultura-internacionalitzacio.com

Newsletter | Juny 2023

String quartet in Oradea_edited_edited.jpg

Novetats

john-schnobrich-FlPc9_VocJ4-unsplash_edited.jpg

CONEIX EL TEU POTENCIAL D'INTERNACIONALITZACIÓ I ACCEDEIX A SESSIONS DE TUTORITZACIONS INDIVIDUALS

Fins al 15 de juliol estarà obert el termini per a sol·licitar l'elaboració de diagnòstics d'internacionalització, que permet conéixer el potencial d'internacionalització del teu projecte artístic, cultural o creatiu  en quatre grans àrees: producte/servei, mercat actual i potencial, organització i gestió i persones i equips. D'entre els diagnòstics elaborats se seleccionaran a 10 organitzacions per a rebre una tutorització individual durant un any.


Si ja eres una organització registrada en la Plataforma Internacionalització, accedeix a aquest enllaç i complementa el teu diagnòstic perquè el nostre equip et trasllade els resultats.

Això et pot interessar...

Diapositiva6.JPG
Diapositiva6.JPG
Diapositiva2.JPG
Diapositiva6.JPG

Convocatòria (fins al 18/07/2023): 65ª Edición de ZINEBI – Festival Internacional de Cine Documental y Cortometraje de Bilbao - Cortometrajes

Més informació...

Diapositiva6.JPG

Convocatòria (fins al 21/08/2023): IBERMEDIA NEXT

Més informació...

Diapositiva3.JPG
Diapositiva10.JPG
Diapositiva3.JPG
Diapositiva6.JPG
Diapositiva3.JPG
Diapositiva3.JPG

Residències (fins al 01/08/2023): 

Bemis 2024: Artists & Curators Residency (USA)

Més informació...

Diapositiva10.JPG

Convocatòria (fins al 31/08/2023): 

Acción Cultural Española - Movilidad PICE 2023

Més informació...

Diapositiva2.JPG

Residències (fins al 06/09/2023): 

Theatre in Palm: Hybrid Residency for Performing Artists

Més informació...

Diapositiva10.JPG
Diapositiva3.JPG
Diapositiva10.JPG
Diapositiva2.JPG

Residències (fins al 15/07/2023): Radar Sofia: Take Care Residency Programme (Bulgaria)

Més informació...

Diapositiva2.JPG

Convocatòria (fins al 10/08/2023): 

Aerowaves: Open Call for Dance Artists for Aerowaves Twenty24

Més informació...

Diapositiva3.JPG

Convocatòria (fins al 01/09/2023): 

Royal Over-Seas League: Photography Competition and Exhibition, ‘Viewpoint’ (UK)

Més informació...

Diapositiva10.JPG
Diapositiva2.JPG
Diapositiva10.JPG
pexels-francesco-ungaro-669319 (1).jpg

Dona-li una ullada també...

Capcalera-2560x1440px-OK-1200x675_edited.jpg

En el marc del Festival Polirítmia 2023, dissabte que ve 8 de juliol a les 10 del matí se celebrarà a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània de València una Jornada d'internacionalització de les músiques d'arrel, que inclourà una taula redona sobre música local en un entorn local i sobre els reptes de la internacionalització de la música d'arrel. Les inscripcions estan obertes en aquest enllaç.

pexels-obregonia-d-toretto-918281_edited.jpg

Amb motiu del Marché du Film del Festival de Cannes, l'Observatori Europeu de l'Audiovisual ha publicat l'informe “Focus – World Film Market Trends 2023”, que inclou les dades 2022 sobre les tendències en el mercat cinematogràfic, incloent-hi assistència i taquilla obtinguda als cinemes d'Europa i les xifres de producció de llargmetratges als països europeus.

denise-jans-tV80374iytg-unsplash_edited.jpg

L'Observatori Europeu de l'Audiovisual també ha publicat l'informe “Writers and directors of film and TV/SVOD fiction: 2015-2021 figures” en el que s'aporten dades estadístiques i tendències clau sobre guionistes i directors de llargmetratges de cinema o de ficció per a TV/SVOD durant el període 2015-2021.

george-kedenburg-iii-ECw9RwoHY8o-unsplash_edited.jpg

La FECYT (Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia) acaba de publicar el Llibre blanc de la interrelació entre Art, Ciència, Tecnologia i Societat a Espanya 2023, que persegueix generar una perspectiva de l'àmbit Art-Ciència-Tecnologia-Societat (ACTS) més transversal, col·lectiva i ajustada a la seua pròpia realitat i que inclou una selecció d'estudis de cas a nivell estatal i internacional en aquest àmbit.

nicolas-j-leclercq-qDLLP0yP7FU-unsplash_edited.jpg

L'Observatori Europeu de l'Audiovisual posa a la disposició del sector l'eina MAVISE, una base de dades que s'actualitza de forma regular sobre serveis de mitjans audiovisuals, plataformes per a compartir vídeos i la seua jurisdicció a Europa. MAVISE inclou, d'una banda, els serveis amb seu a Europa i indica, quan està disponible, l'organisme registrador, el nom del servei en el registre i el proveïdor de serveis titular del registre. També, per als serveis disponibles a Europa però amb seu fora d'ella, MAVISE proporciona informació sobre el país d'origen del servei audiovisual i, quan està disponible, el proveïdor del servei.

alina-grubnyak-R84Oy89aNKs-unsplash_edited.jpg

L'Organització Internacional del Treball ha publicat l'informe “The Future of Work in the Arts and Entertainment Sector”, que inclou una panoràmica general i tendències d'impacte en el mercat del treball dins dels àmbits artístics i d'entreteniment. Entre les tendències analitzades s'inclouen temàtiques com la globalització dels mercats, els desenvolupaments tecnològics, la sostenibilitat o el potencial de creació d'ocupació de la indústria.

pexels-lukas-590016_edited.jpg

ICEX – España Exportació i Inversions posa a la disposició de les empreses més de 2.500 informes especialitzats en països i sectors, que són actualitzats regularment i són accessibles a través d'un Cercador d'Informes Especialitzats. A més d'estudis de mercat i fitxes de sector, s'inclouen a més informes de fires, que poden filtrar-se per sector, país, categoria i data de publicació.

pexels-andrea-piacquadio-3769138_edited.jpg

IVACE posa a la disposició de les empreses de la Comunitat Valenciana el cercador Find your Market, una eina que facilita la selecció de mercats d'una forma senzilla, interactiva i visual, d'acord amb les característiques del producte o servei i de l'empresa, en línia amb la seua estratègia d'internacionalització.

pexels-dids-1367000_edited.jpg

Promogut per l'associació DEV – Desenvolupament Espanyol de Videojocs, secundat per ICEX i amb la col·laboració d'Acció Cultural Espanyola, s'ha publicat la cinquena edició del Llibre blanc del Desenvolupament Espanyol de Videojocs, que inclou dades sobre la indústria global del videojoc (segments de mercat, mercats geogràfics, principals companyies, etc.), informació sobre la indústria en l'Estat (número i evolució d'estudis, ocupació, facturació, ajudes i polítiques de suport, etc.), així com reptes i demandes de la indústria.

susan-g-komen-3-day-nsQj12P4uiI-unsplash_edited.jpg

El EIT (European Institute of Innovation & Technology) ha llançat la convocatòria del premi New European Prize for Women Innovators, dirigit a dones emprenedores i innovadores dels Estats membres relacionades dins de l'àmbit tecnològic, de la innovació i del coneixement, en tres categories: Women Innovators, Rising Innovators i EIT Women Leadership. El EIT va reforçar recentment la seua aposta per les indústries culturals i creatives amb la creació del EIT Culture & Creativity, per a impulsar la innovació i les interrelacions entre les indústries culturals i creatives d'Europa.

pexels-alena-koval-886521 (2)_edited.jpg

S'ha publicat per part de la Comissió Europea l'informe Greening the Creative Europe Programme, ofereix una visió general de com el sector creatiu i cultural pot contribuir als esforços de la Comissió Europea per a integrar les accions pel clima a través del Programa Europa Creativa.

Contacto

¿Tienes algún duda o quieres darte de baja de este newsletter?
¡Contacta con nuestro equipo!

cultura-internacionalitzacio@idom.com

bottom of page